Като влюбени тийнейджъри се държат Деян Донков и Радина Кърджилова.

...
Като влюбени тийнейджъри се държат Деян Донков и Радина Кърджилова.
Коментари Харесай

Радина и Донков с тийн любов

Като влюбени младежи се държат Деян Донков и Радина Кърджилова. Двамата са дружно към този момент 8 години, само че са луди един по различен, научи HotArena.

любените бяха засечени да се разхождат из глухите задни улички из центъра на София. Радина изненада мъжа си в театъра и той си потегли с нея ръка за ръка.

Двамата флиртуваха, закачаха се, гледаха се начумерено, след това се прегръщаха и се държаха като влюбени младежи. А топлата връзка посред им ясно демонстрира, че искрите на любовта не са угаснали даже след раждането на детето.

Преди време Донков показа, че с Радина се усеща доста спокоен и убеден. Актьорът призна, че двамата обичат да рискуват и опитват, а точно това ги държи толкоз крепко привързани един към различен.

Звездата от Народния спектакъл призна още, че с обичаната си постоянно губи всевъзможни задръжки. Но пък това поддържа искрата във връзката им, даже и след две деца, написа „ България през днешния ден ”.
Деян и Радина имат син—Христо, а първия си брак с Анастасия Ингилизова, артистът има втори наследник — Деян—младши.

Разходката на влюбените бе помрачена само от дълъг телефонен диалог на Донков, който Радина одобри с неспокойствие. Но откакто изгледа брачна половинка си намръщено няколко пъти, той затвори и още веднъж се посвети единствено на нея.

„ Не знам, какво бих правил, в случай че Радина ми изневери. Сигурно нещо извънредно, знам ли ”, смее се Донков, когато го питат, дали подминал със смях такава преживелица с жена си.

Връзката на двамата постоянно бе обсъждана. И нееднократно е ставала обект на мнения поради отношението им един към различен.Актьорът призна, че много е ревнувал първоначално, само че след това се научил на самообладание и доверие.

„ Чувствам се доста зле да бъда и ревнуван. Отровно е и за единия, и за другия ”, споделя той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР