Като верига, която се появи в безброй филми, телевизионни предавания

...
Като верига, която се появи в безброй филми, телевизионни предавания
Коментари Харесай

Австралийският Брисбън се сдоби с уникален нов хотел

Като верига, която се появи в безчет филми, телевизионни излъчвания и книги, W Hotels има много добра известност. Така че отварянето на подобен в Брисбън е може би едно от най-вълнуващите събития за годината (засега).

Всичко, което сме привикнали да виждаме в модернистичните хотели, е налично в W Brisbane – комбиниране на изтънченост и бутиково преживяване.
Проектиран от Nic Graham & Associates, които стоят зад някои от най-луксозните хотели в света, в това число QT в Сидни, W Brisbane е всичко, което може да поставите под знака на цвета.

От неона в бара на всекидневната до психоиделичните щампи, които се виждат в жилищата и към басейна, хотелът е цялостен с жизнеспособност и жанр, типични за всички хотели на марката в целия свят.

Всяка стая е с неповторими довършителни работи - необичайност за хотели с над 30 жилището. Мебелите са модерни, с цветни и неонови аксесоари, които придават на стаите пресен и блестящо приключен тип.
Създаден в колаборация с австралийски дизайнери, компании и марки, W Brisbane съумява да улови най-хубавото от страната. Тук отвори първия отвън Южен Уелс ресторант Three Blue Ducks.

Вдъхновени от местоположенията си в Бронте, Роузбери и Байрън Бей, тук ще бъдат показани най-хубавите пресни артикули от района с меню, което ще да се трансформира със сезоните.

Тук ще намерите и друга обичана марка - Becker Minty, която е на път да даде нова формулировка на магазин за дарове.

Освен австралийския дух, посетителите ще намерят тук спа център Away, който включва впечатляващи процедури и улеснения, в това число басейни за виталитет, релаксиращи шушулки, камери за соли и парна баня с ароматерапия.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР