Като учител, като горд български учител с повече от 23

...
Като учител, като горд български учител с повече от 23
Коментари Харесай

Евродепутат за чорапогащника на Василев: Новопръкнал се политик измамник, с фалирала фирма

Като преподавател, като горделив български преподавател с повече от 23 години училищен стаж, съм засегнат от обидите към Българския преподавател, изречени от устата на новопръкнал се и доста бързо самозабравил се политик!
Един новопръкнал се политик с банкрутирала компания и разгласен от собствен някогашен съучастник за „ лъжец “, решил да се прави на автентичен и взел да наскърбява Българския преподавател!!!
Българският преподавател, който постоянно е бил нашият просветник, който е знак на българския народен дух, знак на нашата национална горделивост и будна гражданска съвест през най-трудните и тежки години от нашата история!
За този новопръкнал се политик съм сигурен, че няма в дрешника си скъсани чорапогащници, само че и той да бъде сигурен, че няма Български преподавател с такива.
Дори и в най-трудните времена българския преподавател не е губил своето самочувствие и постоянно е бил образец за своите възпитаници!
Българският преподавател не загуби своето достолепие и горделивост и беше образец за обществото, даже когато получавахме заплати от порядъка на 4-5 $!
За разлика от новопръкнали се безгранично нагли, с голямо самочувствие, високомерни политици като въпросния политик Асен Василев!
Българският преподавател е най-нормален човек, който дава всичко от себе си за нашите деца. И времето си, и любовта си!
Дава, господин Асен Василев, дава, а не краде като вас от своите съдружници!
За българския преподавател ще изтъквам от ария на Тодор Колев – “ Той може пепел да яде, само че няма да се моли “.
Поклон пред работата, напъните, вниманието и любовта на учителя, с която обгръщат нашите деца!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР