Като ученичка едва не умрях след инцидент на пленер на

...
Като ученичка едва не умрях след инцидент на пленер на
Коментари Харесай

Звезда От Откраднат Живот На Косъм От Смъртта!

„ Като ученичка едвам не умрях след случай на пленер на езерото „ Сребърна ”, споделя актрисата, която в оня миг се е готвила дейна за кандидат-студентските изпити в Художествената академия.

„ Предстоеше ми трети кръг, на който трябваше да съм най-концентрирана. Отидох в Академията, нахапана - ненахапана, няма никакво значение, с подутата ръка, рисувах до 2-3 след обяд. Цялата бях омазана с багра върху раничките. Другите деца ме гледаха опулени, написа Пик. След края, приятелите ми пристигнаха и ме заведоха в „ Пирогов ”. Е, изпитите ми бяха по-важни от всичко друго... Наистина ме одобриха първа по триумф, само че за мен това нямаше значение, значимото беше да съм там... ”.

Подобно на всеки различен човек, и Диана Димитрова крие своите страхове, макар че на екран наподобява борбена и непреодолима. Подобно и на доктор Огнянова, която пресъздава ослепително в " Откраднат живот ", и тя доста постоянно се бори със самата себе си.

„ Опитва да се боря със своите демони и ангели. Чувствам се като човек, който си дава право да се преоткрива всеки миг и като човек, който към този момент има смелостта да го прави. ”

Неотдавна звездата показа, че в предишното е била жертва и на психическо, и на физическо принуждение. Преди години е била пребита от собствен другар, който напуснала незабавно след похищението. Сега има човек до себе си, само че избира да не разкрива самоличността му.

Екранната доктор Огнянова признава още, че „ актьорската специалност е подла и би трябвало да имаш доста мощен темперамент, с цел да успееш ”.

„ Благодарение на упоритостта си съумях да убедя хора с позиции да ми дадат късмет. А в името на огромната роля бих правила всевъзможни опити със себе си, бих се опустошила ”
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР