Като участници в новия сезон на неповторимото шоу за преобразявания

...
Като участници в новия сезон на неповторимото шоу за преобразявания
Коментари Харесай

13 необикновени образа очакват новите двама участници в „Като две капки вода“

Като участници в новия сезон на неповторимото шоу за преобразявания „ Като две капки вода “ се причисляват Деси Добрева и Дичо. Изпълнителите, които основават някои от най-обичаните части през последните две десетилетия, ще не помнят всичко познато, впускайки се в непредвидени звездни облици.

 Като две капки вода NOVA

„ Продължавам, не спирам да съм любопитна и се веселя, че ще вземам участие в това прелестно предизвикателство „ Като две капки вода “ , споделя Деси в очакване на новия сезон.

„ Една от огромните задания за нея ще бъде да промени този толкоз прочут глас, който звучи в песни като „ Лудо младо “ и „ Назад, обратно моме Калино “. Сценичният хъс и артистичнит гений ще ѝ оказват помощ в пресъздаването на радикално разнообразни облици и стилове “, споделят вокалните педагози на шоуто.

 Като две капки вода NOVA

Позитивна настройка и облици, заредени с възторг, дава обещание Дичо , който към този момент е влизал в облика на Аксел Роуз като специфичен посетител на шоуто. В кариерата на Дичо остава присъединяване му като фронтмен на група D2 с шлагери като „ Ледено момиче “, „ Аз и ти “, „ Някой ден “ и „ Това сме ние “. Малко по-късно той основава групата VO.X.X. и осъществя независими планове.

Новият сезон на „ Като две капки вода “ стартира на 25 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР