Като цяло се очаква неделният ден да протече спокойно.През целия

...
Като цяло се очаква неделният ден да протече спокойно.През целия
Коментари Харесай

Поклонението пред Елизабет II приключва утре сутринта

Като цяло се чака неделният ден да протече умерено.

През целия ден ще остане изложен за поклонение ковчегът с починалата английска кралица Елизабет II, само че реденето на километричната опашка ще бъде прекъснато по-рано. В момента на чакащите са нужни над 13 часа, до момента в който стигнат до залата Уестминстър в парламентарния комплекс, предава БНР. 

С оглед на това, че поклонението би трябвало да завърши до 08.30 часа сутринта българско време в понеделник - денят на погребението, по някое време ще бъдат взети нужните ограничения повече хора да не се редят, тъй че и последните останали на опашката да съумеят до този час да кажат последно довиждане на монарха, тъй като ковчегът по-късно би трябвало да бъде тържествено пренесен в Уестминстърското абатство за погребението.

В 22.00 часа българско време в цялото Обединеното кралство ще бъде спазена минута безмълвие в памет на Елизабет Втора. Хората могат да сторят това уединени в домовете си, на улицата със съседи или на публични събирания, прояви и бдения.

От английските железници оповестиха, че са оставили тази нощ на гара Уотърлу празна комбинация от вагони, с цел да може част от поклонниците да се подслонят от студа.

Перонът с вагоните бе отворен преди среднощ, само че хората са помолени в 08.00 часа сутринта българско време да ги освободят и да се наредят още веднъж на опашката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР