Като цяло приемаме наличието на Бенедикт Къмбърбач в актьорския състав

...
Като цяло приемаме наличието на Бенедикт Къмбърбач в актьорския състав
Коментари Харесай

Жертвата на Бенедикт Къмбърбач

Като цяло одобряваме съществуването на Бенедикт Къмбърбач в актьорския състав на даден филм като знак за качество (с дребни изключения). Но и без него нямаме особени подозрения за това стойностен ли ще е The Power of the Dog - новият филм на Джейн Кемпиън.

Той към този момент взе премията за най-хубав режисьор на фестивала във Венеция, както и за най-хубав филм в Сан Себастиан.

Да изиграе героя си Фил Бърбанк обаче изобщо не е било толкоз елементарно за Къмбърбач от чисто здравословна позиция. " Беше в действителност тежко. Трябваше да пуша цигари без филтър още веднъж, и още веднъж, и още веднъж. Три пъти се натравях с никотин. Да пушиш прекомерно доста в действителност е извънредно ", споделя артистът пред Esquire.

Къмбърбач, който има номинация за основна мъжка роля за " Игра на кодове ", признава още, че с цел да влезе най-правдоподобно в ролята си, е спрял да се къпе.

" Исках тази смрад да се носи след мен, хората в стаята да знаят по какъв начин замирисвам. Не беше доста елементарно, тъй като не беше единствено за снимачната площадка. Така се показвах и на вечеря или на срещи с другари и с Джейн Кемпиън. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР