Като цяло нашата професия изключително девалвира в последните години. Благодарение

...
Като цяло нашата професия изключително девалвира в последните години. Благодарение
Коментари Харесай

Камен Алипиев официално е освободен от БНТ

Като цяло нашата специалност извънредно девалвира в последните години. Благодарение и на нас, може би, тъй като демонстрираме прекомерна търпимост и приемливост към уродливите феномени.

Това сподели в предаването " Преди всички " на БНР спортният публицист Камен Алипиев – Кедъра. Той удостовери, че е разбрал по пощата, до момента в който е бил в болнични, за освобождението си от Българска национална телевизия:

„ Аз съм доверчив и в никакъв случай не съм взел участие в такива игрички, а просто видях в пощата си листче за предложено писмо, отидох в нашия пощенски клон … и си подписах документа, до момента в който ми извадят писмото и схвана, че е от малкия екран, към този момент беше много късно да отвръщам по какъвто и да било различен метод. Няколко дни по-късно бележката е върната в ръководство на „ Човешки запаси “ в Телевизията. Те ми се обадиха и споделиха: „ С това завършват нашите взаимоотношения, ще ти платим една заплата обезщетение “. Аз им споделих „ Хора, аз съм в болнични “. „ Ами, нищо, добре “. В края на месеца ми преведоха това обезщетение дружно с дните отпуск, които имах “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР