Като цивилен човек бих казал, че МВР се справи много

...
Като цивилен човек бих казал, че МВР се справи много
Коментари Харесай

Калин Георгиев: Примитивната жестокост говори ясно, че убийството на Виктория Маринова не е поръчково

Като граждански човек бих споделил, че Министерство на вътрешните работи се оправи доста добре. Това сподели в утринния блок на БТВ някогашният основен секретар на вътрешното министерство Калин Георгиев във връзка следствието на убийството на русенската журналистка Виктория Маринова.

Тази примитивна свирепост и откритите доказателства приказват напълно ясно, че не става въпрос за подготовка, за поръчка. Може би би трябвало "специалистите " да дойдат и да кажат за какво наговориха толкоз нелепости и си разрешиха да дават квалификации за компетентността за полицията и прокуратурата, съобщи Георгиев. Методът на работа на полицията и на прокуратурата е еднакъв – никой не прави разлика каква е жертвата на закононарушението, добави той.

Тежки закононарушения стават на всички места по света. Има хора, които не са като нас - методът им на мислене не е като на естествените хора. Няма по какъв начин да направиш предварителна защита на ликвидиране, което не е подготвяно, уточни някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Според него във връзка с тежките закононарушения Министерство на вътрешните работи работи добре, а проблемите в общуването на вътрешното министерство с обществото идват от оправянето с битовата престъпност.

Ресурсът на Министерство на вътрешните работи би трябвало да се усилва, а не да се понижава, както става напоследък, сподели още Калин Георгиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР