Като традиционен и водещ организатор на участието на българските фирми

...
Като традиционен и водещ организатор на участието на българските фирми
Коментари Харесай

Агенцията за насърчаване на МСП ще се организира националното участие на WORLD EXPO 2025

Като обичаен и водещ уредник на присъединяване на българските компании на най-големите международни търговски изложби, с решение на държавното управление Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) към Министерство на нововъведенията и растежа ще провежда българското присъединяване на World ЕХРО 2025, което ще се организира в Осака, Япония.

Събитието, което ще се организира сред 13 април и 13 октомври 2025 година, е един от най-важните международни конгреси. Основна му тематика ще бъде „ Проектиране на бъдещо общество за нашия живот “. Предвижда се в специфични панели в границите на събитието да се обиден значимите тематики за имунизациите, метода на живот, неговото предпазване, както и дълголетието.

В тази връзка изпълнителният шеф на организацията Бойко Таков се срещна с Хироши Нарахира, ексклузивен и пълномощен дипломат на Япония в България. Двамата разговаряха по отношение на бизнес климата, положението на дребния и междинен бизнес у нас, предпочитаните браншове за комерсиално коопериране сред предприятия от България и Япония, както и акцентите на идния през 2025 година конгрес.

„ Наред с обществения бранш, сме поканили и бизнеса да се включи в организацията на националното ни показване в Осака – желаеме точно неговите представители на вземат интензивно присъединяване, с цел да покажем най-хубавото от България и българската стопанска система посредством една изцяло транспарантна подготовка “, разяснява Таков.

Министерският съвет е упълномощил на организацията да провежда българския павилион в Осака.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР