Като топмодел и телевизионна водеща Александра Богданска е свикнала да бъде

...
Като топмодел и телевизионна водеща Александра Богданска е свикнала да бъде
Коментари Харесай

Александра Богданска в първа откровена и разтърсваща изповед след позорната раздяла с Даниел Петканов!

Като топмодел и телевизионна водеща Александра Богданска е свикнала да бъде в светлината на прожекторите. Познала е славата и от грозната й страна, написа сп. " Grazia ". 

Скандалният завършек на връзката й с репортера Даниел Петканов сложи името й в центъра на десетки заглавия в жълтите медии. Нейният отговор? Да отмине с достолепие цялата “каша” и да излезе от нея в пъти по-силна и уверена в себе си. “Всъщност аз до последно не бях сигурна, че по този начин е вярно и, че действам добре, като мълча, тъй като всички ме подтикваха да приказвам и да отвърна на удара”, споделя Алекс. “Реших най-малко в моите очи да се харесам, тъй като по този начин или другояче визията на хората за мен към този момент беше друга и грозна и нямаше по какъв начин да го трансформира, а можеше единствено да става по-зле.”

Богданска обаче не крие, че цялата драма към раздялата с Петканов и фактът, че получи подобен медиен отзив, я е наранила: “В моя случай, обстановката, в която бях сложена, ми оказа помощ да отсея същинските хора към мен, тъй като ударът беше двойно по-болезнен, когато близки другари ми обърнаха тил и започнаха да странят от мен поради хорските приказки и всичко, което се изписа. Тогава разбрах, че единствените, които ще се зарадват откровено на триумфите ми и ще бъдат до мен, каквото и да стане, са в фамилията ми.”

Днес Алекс освен е научила значим урок, само че е съумяла да продължи напред и да запази позитивното отношение към живота в себе си. “Болката и това да намериш кураж да се изправиш след сложен миг те учи да усвояваш знанието доста по-бързо, в сравнение с всяка книга, филм или съвет от другар, тъй като си го изпитал върху себе си. Определено се усещам пораснала”, декларира брюнетката.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР