Като строим магистрали, обогатяваме и музеите. Сега ще видите на

...
Като строим магистрали, обогатяваме и музеите. Сега ще видите на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Търговище ще има достъп до море

Като строим автомагистрали, обогатяваме и музеите. Сега ще видите на "Струма ", музеят ще е на самата автомагистрала. Търговище ще има достъп до море. Движим се по трасето, с цел да забележим какво е. Ще се види смяната. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на персонална ревизия на градежа на автомагистрала "Хемус ".

"Няма да стопираме след новия закон за предварителното отчуждаване.Една година не можем да мръднем, поради отчуждителни процедури. Сега по новия закон ние си строим, а съдът като дефинира, ще отчуждим. Осигурили сме пари, планове и вместо в този момент да е готово...Но до октомври, ноември да сме подготвени с тези сектори. Заделили сме парите, с цел да не се приказва, че ще имаме път в близкото "социалистическо бъдеще ". Мислим и за сектора от Велико Търново до Търговище ", акцентира той.

"Сега виждам, че всички кариери каменни са ги раздали. За наш шанс се оказа, че там, където строим, има прекрасен камък, който можем да употребявам, и е на ниска цена ", съобщи Борисов. "Строейки автомагистралите обогатяваме музеите с археология ", акцентира министър председателят.

Премиерът бе посрещнат от група хора, държащи лозунги. Той благодари на всички, че са го почели.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР