Като стъпването на човек на Луната - така председателката на

...
Като стъпването на човек на Луната - така председателката на
Коментари Харесай

Подкаст: Новaта ЕКО-номика на Европа

Като стъпването на човек на Луната - по този начин председателката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен разказа новия упорит проект на Европа да стане първият климатично безпристрастен континент до 2050 година. В сряда тази седмица тя показа пред Европейския парламент стратегия в 50 точки за реализиране на нулеви излъчвания в идващите 30 години, която ще преобърне напълно стопанската система и ще засегне всяка страна в съюза.

Как ще стане това, на кои браншове ще се отрази и какво значат за България плануваните промени споделя ръководещият редактор на " Капитал " Алексей Лазаров в новия седмичен подкаст " Гласът на Капитал ". В епизода ще чуете още по какъв начин българските ТЕЦ-ове ще затворят порти до 10 години, а горивата и самолетните билети ще нарастнат и други резултати от новия зелен курс на европейската стопанска система.
АУДИО Гласът на Капитал: Новата ЕКО-номика на Европа Your browser does not support the audio tag.
" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts, Гугъл Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Чуйте и предходния епизод:

Подкаст: На дъното на просветителните достижения
Аудиокоментар на Румяна Червенкова и Деян Димитров за това грамотни ли сме като общество да разберем какво ни споделят слабите резултати на българските възпитаници на PISA 2018
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР