Като специалист съм страшно доволна от нейната игра. В третия

...
Като специалист съм страшно доволна от нейната игра. В третия
Коментари Харесай

Капитанът на България за Фед Къп: Сервисът и форхендът на Пиронкова имат огромно подобрение

" Като експерт съм ужасно удовлетворена от нейната игра. В третия сет бих споделила, че беше безапелационна. С доста нападателна игра, с доста решителни удари тя си завоюва изцяло справедливо срещата. Наистина, както всички разясняват, това е феноменално - след 3 години неявяване от корта, да се завърнеш и то по този метод, това потвърждава, че си необикновен състезател с необикновен темперамент. Ние можем единствено да се гордеем, че нашата съгражданка прави такива чудеса ", разяснява успеха на Цветана Пиронкова над Ализе Корне капитанът на България за " Фед Къп " Дора Рангелова в предаването " Антена спорт " на Радио Пловдив.

" Сервисът и форхендът на Пиронкова имат голямо усъвършенстване. Видяхме какъв брой уинъри имаше от форхенд, който при нея е малко по-слаб от бекхенда. Тя сподели и от двете страни на корта невероятна класа, сервисът й беше на висота. Използвам и опцията да поздравя нейния треньор и татко Кирил Пиронков, майка й и цялото й семейство, тъй като имат необикновен принос за това, което се случи през вчерашния ден.

Сега следва един доста сложен мач против една от най-хубавите тенисистки в Тура (Серина Уилямс - б.р.), тъй че няма да бъде елементарно. Но това, което тя сподели нощес, на мен ми дава вяра, че можем да бъдем очевидци на следващата изненада. Искрено имам вяра в нейните благоприятни условия и в нейната воля и темперамент ", добави Рангелова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР