Като слушам какво се говори тук, излиза, че съм най-големият

...
Като слушам какво се говори тук, излиза, че съм най-големият
Коментари Харесай

Неадекватен! Ето го младежа, посегнал на майка си и баба си, учуден: Излиза, че съм голям престъпник

„ Като чувам какво се приказва тук, излиза, че съм най-големият нарушител “, съобщи пред Районния съд в Пловдив 18-годишният Станислав Огнянов. Той е упрекнат, че на 1-и и 2 август т. година е заплашил да убие майка си и баба си, псувайки ги с най-грозни думи. Ударил майка си с вентилатор в гърдите, а по-възрастната жена притиснал до стената и я наранил в подмишницата. „ Не беше тъкмо по този начин с вентилатора, а баба ми изобщо не съм я стискал “, сподели той пред съдията.
Прокурорът по делото Нено Димов акцентира, че заканите към околните му родственици са отправени в 2 поредни дни, а малолетната сестра на Станислав по този начин се изплашила, че се скрила зад дивана. По делото има данни, че той е тормозил и нея, а бабата и майката били заплашвани редовно, предава plovdiv24.bg.
На 1 август той се заканил да убие майка си и баба си поради забележка, че вечер се прибира късно. Крещял по този начин по двете дами, че вечерта те не го пуснали да нощува у дома. На другия ден той се прибрал и почнал да вика: „ Боклуци, всичките ще ви утрепя и ще ви изколя! “ После ги нападнал. „ Баба ми не приказва обикновено, може да е от възрастта, и ме нервира. Може би би трябвало да ми дадете направление за психиатър “, сподели още Огнянов.
Младежът, който има регистрации за експанзия в детската педагогическа стая още като малолетен, остава в ареста. Съдия Георги Гетов предложи в хода на следствието психиатър и психолог да изследват от кое място идва агресивното му държание.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР