Като се има предвид, че всеки ден се случват поне

...
Като се има предвид, че всеки ден се случват поне
Коментари Харесай

10-те най-смайващи секс рекорди

Като се има поради, че всеки ден се случват най-малко 120 милиона полови акта, няма да по какъв начин човек да се изненада от новината, че не всички обичат бавния сантиментален секс. Някои от секс върховете сложени от знайни и незнайни люде са сладки, други са странни, а трети са изцяло изумителни. Ето 10-те най, написани от уеб сайтът 10-те най.

1. Най-дългата целувка
През 2005-а Джеймс Белшоу и София Северин от Англия се целували без спиране 31 часа 30 минути и 30 секунди в шопинг центъра Плаза в Лондон. На двойката не й е било разрешено да заспи или даже да седне. Налагало им се да пият вода със сламка, без да прекъсват заниманията си и по този начин даже до момента в който ходели до тоалетна.

2. Най-големите естествени гърди

Ани Хоукинс-Търнър от Съединени американски щати (със театрално име Норма Стиц) държи върха на Гинес за най-големи гърди от 1999 година, когато всяка от гърдите й тежала 12,7 кг. Размерът на сутиена и пък бил 110V. Тя припечелила от даденостите си като се появявала в няколко мъжки списания и взела участие във филми за възрастни. Оттогава обаче, нараснала тежестта си, както и размера на гърдите си, като в този момент те са с напряко чудовищни ограничения, за които даже не съществува европейски еквивалент.

3. Най-големият пенис

Размерът несъмнено има значение, когато притежаваш най-гигантския пенис на земята. Джона Кардели Фалкън (39 г.) е от Ню Йорк, Съединени американски щати и в умерено положение “инструментът” му е цели 24,13 см. Когато се възбуди пък доближава плашещите 34,29 см. Изобщо не е изненада, че горкият Джона не е имал връзка от 12 години…

4. Най-силната вагина
Татята Кожевникова от Русия може да повдигне 14 кг с вагината си. Тренирала е вагиналните си мускули в продължение на 15 години, тъй като, до момента в който била дребна, била уверена, че са слаби. За да можеш да се насладиш на оптимално наслаждение по време на секс, съгласно нея би трябвало да правиш упражненията на Кегел по пет минути всеки ден.

5. Най-много голи хора, излезли на улицата
На 21 април 1998 година, измежду бял ден, по улиците на Мичиган в Съединени американски щати цели 1500 запалянковци захвърлиха облеклата и се окъпаха в пролетно слънце.

6. Най-дълго време, прекарано в мастурбация от жена

Кити Кат от Съединени американски щати мастурбирала в продължение на седем часа и шест минути в маратона по мастурбация в Сан Франциско през 2008 година. 28-годишната еротична масажистка носела розови котешки ушички и мастурбирала с вибратори, вибрираща ръкавица и секс машина. Получавала оргазъм най-малко един път на всеки час.

7. Най-дълго време, прекарано в мастурбация от мъж
Масанобу Сато от Япония става международен първенец по мастурбация на същия маратон в Сан Франциско, само че през 2009 година, където мастурбирал в продължение на девет часа и 58 минути. Той е чиновник в компания за произвеждане на изкуствени вагини.

8. Най-далечна еякулация
Хорст Шултц от Съединени американски щати държи този “очарователен” връх. Спермата му е пропътувала разстояние от 5,71 м. Според слуховете доста количество от семенната течност е съумяло да премине тази отдалеченост. Говори се, че върхът за женска еякулация е три метра, само че никой не желае да показа името на надарената дама.

9. Най-много полови сътрудници за един ден
Главните герои тук са Джон Доу и Хюстън, американски порно артисти. На Доу му се наложило да си легне със 101 дами за един ден, само че съумял да стигне “само” до 52. Хюстън пък правила секс с 620 мъже в един ден като междинното време, което посвещавала на всеки от тях било към 58 секунди.

10. Най-многобройна модерна оргия
250 японски двойки се събрали дружно, с цел да слагат този връх. Събитието се провело в огромен склад и било записано на видео. В типично японски жанр организацията била съвършена – всички полови актове и пози били с авансово сложена хореография.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР