Като съпредседател на Атлантическия съвет на България настоявам това престъпление

...
Като съпредседател на Атлантическия съвет на България настоявам това престъпление
Коментари Харесай

Доцент Момчил Дойчев: Настоявам за разследване!

Като съпредседател на Атлантическия съвет на България упорствам това закононарушение против националните ползи на България, осъществено от съветски сътрудници на ГРУ от територията на България против братската ни Македония да се проверява от ДАНС, Националното разследване и Главна прокуратура.
Ако това не стане незабавно, ръководителите на тези ведомства неотложно би трябвало да подадат оставки и самите те да бъдат разследвани от самостоятелен евроатлантически орган за съучастничество в интернационално закононарушение.

Имам поради опита за бунт, наименуван " кървясъл четвъртък ", на 27 април 2017 година в македонския парламент, който е бил проведен от офицери от ГРУ.

Ако не бъде стартирано следствие, значи страната ни, член на НАТО и Европейски Съюз, на процедура е превърната в съветски протекторат от сътрудници на Кремъл, ситуирани в главните държавни институции.

Страната ни повече не може да води политика на баланс сред Русия и НАТО. Ние не сме неутрална страна, а член на най-силните интернационалните съюзи, които биха ни защитили против възможна съветска експанзия.

Но в случай че и в този случай не бъде разследвано следващото закононарушение на съветските служби от територията на България, значи ние не действаме даже като неутрална страна, а като държава-съучастник на държава-агресор и терорист.

Да не забравяме, че Руската федерация ни е оповестила в свои публични документи за " най-сериозна опасност " и за евентуален съперник!

Даже неутрални страни биха разследвали закононарушение, осъществено от непозната страна от тяхната територия против другарска и близка прилежаща страна.

АСБ упорства за неотложно следствие на всички съветски шпиони, които работят от територията на България, приготвят диверсии, терористични актове и финансират други закононарушения против националната сигурност на България и на прилежащи другарски страни!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР