Като разгорещен сватбар се яви на КСНС при президента вицепремиерът

...
Като разгорещен сватбар се яви на КСНС при президента вицепремиерът
Коментари Харесай

Асен Василев като разгорещен сватбар при президента! Вицето на Просто Киро цъфна по дънки, без вратовръзка и с тениска под ризата

Като развълнуван сватбар се яви на КСНС при президента вицепремиерът и министър на финансите ортакът на Кирил Петков Асен Василев. Той изникна измежду сътрудниците си в свободен жанр - по дънки, с разкопчана риза, без вратовръзка, а под светлосинята му риза издайнически надничаше черна тениска, липсваше единствено бирата в ръката, видя кореспондент на ПИК.

Дори нормалното неглиже Тошко Йорданов удари в земята Василев, като се барна с костюм и вратовръзка, както прилича за публична среща при президента. Строго публични на събитието както прилича се явиха Кристиян Вигенин, Христо Иванов, Мустафа Карадайъ, Десислава Атанасова и други

Очевидно финансовият министър е почитател на този аутфит, защото и различен път се е появявал с черна тениска под светлосиня риза.

Василев и Петков нееднократно показват, че са почитатели на фриволния жанр и за тях Конституция и Протокол не важат. Петков даже е знак на незачитането на Конституцията в България, защото е създател на най-фрапантния образец за неуважение на главния закон в страната с намърдването си на поста министър с непознато поданство на шията. Факт, който бе установен и прогласен и от самия Конституционен съд.

А Василев, като част от държавното управление на страната, с неспазването на протокола показва и пренебрежение към институцията, в която пристъпва. А това въпреки всичко е президентството - знак на държавността на страната. Но такива познания от Харвард няма по какъв начин да бъдат насъбрани.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР