Като работещ в театър, всяка седмица ми се е налагало

...
Като работещ в театър, всяка седмица ми се е налагало
Коментари Харесай

Мартин Василев след "Стани богат": Много ми се играеше, после 2-3 дни не можех да си намеря място

„ Като работещ в спектакъл, всяка седмица ми се е налагало да излизам по няколко пъти пред аудитория, която е от порядъка от 500 до 800 души. Случвало ми се е и в Зала 1 на НДК да играем пред 3000 души. Но знаейки, че в „ Стани богат “ ще те гледат най-малко 100 000 – 300 000 души, чувството е напълно друго. Адреналинът беше доста висок, колкото и да се мъчех да бъда невъзмутим. Много ми беше мъчно “.

Това показа в „ Тази заран “ Мартин Василев, който си потегли с чек за 2000 лв. от „ Стани богат “, откакто се препъна на въпрос за " Малкият принц ". Той е някогашен балетист и сегашен помощник-режисьор в Националния музикален спектакъл.

По думите му обществото би трябвало да обърне внимание на духовните си центрове

„ Този формат е гениално структуриран, има от всичко по малко. Бях се помолил Богу да ми се паднат такива въпроси, които кореспондират с общата ми просвета. Човек тогава има късмет “, споделя Мартин Василев.

Въпреки лекотата, с която дава отговор на първите въпроси, той дефинира играта си като неуспех.

„ Това го усещам като един от огромните провали в живота си. Много ми се играеше. 2-3 дни след играта не можех да си намеря място. 2000 лв. за мен са доста пари, допускам и за множеството хора. 500 лв. също са доста пари “, споделя Мартин.

Част от парите Михаил Балабанов ще подари за идея, обвързвана с опазването на застрашени типове птици

Той показа, че все още има прекалено много работа и не планува пътувания. През годините с балета обикаля света. Любимите му турнета са в Япония. Работата, която е имал, дефинира като „ най-хубавата работа на света “.

„ Чувствата от добре свършена работа е едно от най-силните усеща, които човек може да изпитва. В тази работа получавате задоволство в този момент и незабавно. Не е поради аплодисментите, а поради това, което постигаш – в този момент и незабавно “, споделя Мартин.

Той показва, че балетът учи на дисциплинираност.

„ Не мога да си спомня да вляза след възпитател в зала, да репликирам. Така се оформят човешки характери. Учи и на партньорство “, споделя балетистът.

„ Ще ги наместя тези 2000 лв., даже Бил Гейтс ще се оправи “, пошегува се още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР