Като президент на футболния съюз обаче ще остане известен само

...
Като президент на футболния съюз обаче ще остане известен само
Коментари Харесай

Скандалът Е До Небесата! Съпругата На Боби Михайлов Му Е Кръшкала С Колега!

Като президент на футболния съюз обаче ще остане прочут единствено с купонджийския си манталитет и без никакви достижения за развиването на тази така обичана игра.

До Боби Михайлов компактно стои втората му жена – гиманстичката Мария Петрова, която го поддържа в най-трудните му моменти. Малко прочут е обстоятелството, че тя му е втора брачна половинка и дружно имат едно дете. Първата обич на национала била хубавицата Гергана. От която са двете му по-големи деца – Бисера и Ники.

За страдание майката на Ники Михайлов и сестра му напуща татко им когато сина им е единствено на 5 години. Избягала в Съединени американски щати дружно с любовника си, който бил футболист от „ Левски ”. Години по-късно същия този мъж зарязал Гергана, само че някогашната на Боби по този начин и не потърсила нито децата си, нито него.

В живота на зарязания национал обаче още веднъж изгрява слънце. Появява се красивата Мария Петрова, с която се срещат в пловдивската дискотека „ Флорида ”. Това Михайлов-старши бил вратар на „ Ботев ” и дружно с целия тим чествали успеха в същото заведение. В което била и гимнастичката дружно с компания приятелки.

Двамата се срещнали персонално, а Боби се осмелил да я предложения на среща. До този миг не я бил виждал онлайн, а чел за нея в пресата. Тя не се съгласила изначало, само че в следствие по време на церемонията на премиите „ Спортен Икар ” отново се засекли. Тогава Петрова се съгласила да му даде късмет.

За първи път се срещат уединено в заведението на басейна „ Спартак ”. Това е първата им публична среща. А единствено 4 години по-късно стават семейство.

Мария Петрова имала първоначално компликации с двете деца на Боби. Особено с Бисера. Но откакто се появила сестра им Елинор всичко си пристигнало на мястото, предават от „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР