Като повечето хора и аз не съм съвсем запозната със

...
Като повечето хора и аз не съм съвсем запозната със
Коментари Харесай

Колко е хубаво човек да ползва козметика със суперхрани?

Като множеството хора и аз не съм напълно осведомена със съставките, които се съдържат в козметиката, която употребявам. Много по-добра съм с етикетите на храните, където към този момент знам какво диря, а точно оптимално естествени, непреработени храни, които съдържат всички макро- и микронутриенти, нужни на тялото ми.  Затова съм и заинтригувана от наклонността суперхрани, като асаи, боровинки, зелен чай и така нататък, да се придвижват от храненето към козметиката. Тренд, който освен е в бързо развиване, а се счита, че оформя и бъдещето. е безусловно прецизен етикет, тъй като ще се учудите какъв брой мощни са изгодите от суперхраните, добавени в козметични артикули.

Имах опция да се срещна с на българския пазар –  BIO :V ÉGANE e храна за кожата, която съществува в четири разновидности, по отношение на вида кожа. Козметичната гама, създадена в Германия, включва –  с изключение на серуми, овлажнители, кремове –  и лист-маски . Избрах ги за проба, тъй като нямам никакъв опит с тях и желая да ви показва през днешния ден.

Лист-маските са четири типа, съдържащи четири суперхрани, подобаващи за четири вида кожа. Боровинка (за естествена към суха кожа); зелен чай (за сензитивна кожа); асаи (за разбъркан вид кожа) и годжи бери (за предварителна защита на ранно състаряване на кожата). Аз взех решение да тествам боровинка, защото с възрастта кожата ми е все по-суха, само че мисля, че ще тествам и асаи. И мога да кажа, че лист-маските мигновено се трансфораха в обичан артикул. Употребата е лесна и занимателна, а ефектът  –  бърз и първокласен.

Ако не знаете още какво е лист-маска, в резюме: това е нетъкана целулоза за еднократна приложимост, която е напоена с деен флуид от дейни съставки. Задържа се към 15 минути, сложена върху чисто лице, след което се маха, а в случай че има остатъчен артикул, той се втрива в кожата или се попива с памучен тампон.

BIO:VÉGANE био боровинка лист-маска за естествена към суха кожа съдържа може би най-любимата ми суперхрана, боровинката. Имуностимулатор с високо наличие на витамин В, С и антиоксиданти, в маската концентрацията е висока, а формулата е допълнена с хиалуронова киселина. Съставките попиват мигновено, кожата е хидратирана, успокоена, енергизирана даже след 10 минути (аз я държах толкова), чувството за опъната кожа изчезва, а на негово място се появява това за гладка, свежа, чиста и мека кожа.



BIO:VÉGANE био асаи лист-маска за смесена кожа  сега асаи несъмнено е на върха на суперхраните, поради високото равнище антиоксиданти в плодовете, само че и минерали, витамини, редки детайли и съществени мастни киселини, на които се дължи и действието им в козметиката. Тук, в маската, с изключение на дестилат асаи, се съдържа и матиращ комплекс, който резервира хидратацията на кожата, контролира непотребния себум в Т-зоната и подхранва сухите зони.

 



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР