Като поредното политическо заяждане оцени вицепремиерът и социален министър Деница

...
Като поредното политическо заяждане оцени вицепремиерът и социален министър Деница
Коментари Харесай

Сачева за упреците на президента: Поредното политическо заяждане

Като " следващото политическо заяждане " оцени вицепремиерът и обществен министър Деница Сачева думите на президента, че българите умират не поради, а поради хаоса в ръководството на рецесията.

 Томислав Дончев: Правителството съумява да ръководи рецесията Томислав Дончев: Правителството съумява да ръководи рецесията
" Да, имаме лист с спомагателни ограничения, само че считаме, че към днешна дата няма потребност да бъдат подхванати. За да се случи това, би трябвало да...
" Не одобряваме нито една от рецензиите на президента, за какво той е индивидът, който в целия си мандат не беше в положение да създаде един книжен документ. Не чухме конкуренция на нито една от нашите хрумвания. Това е следващо политическо заяждане, с което единствено се разрушава доверието в институциите ", сподели министър Сачева в коридорите на Народното събрание, представена от.
Тя отбрани бюджета за 2021 година, който одобри дефинитивно Народното събрание през вчерашния ден. Още през днешния ден в уеб страницата на Агенцията по заетостта ще бъдат качени документите за кандидатстване по новата мярка 80 на 0, при която ще се изплащат по 24 лева дневно на служащите в неплатен отпуск през идния локдаун. От понеделник ще може да стартира кандидатстването, увери вицепремиерът.
До 12 декември ще могат да получат парите си всички, които са били затворени от 28 октомври, даде обещание още сачева Сачева и добави: " Ще създадем всичко допустимо колкото могат повече хора да получат парите си преди Коледа. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР