Като политик ме интересува онази част от разговорите, която касае

...
Като политик ме интересува онази част от разговорите, която касае
Коментари Харесай

Борис Ячев: Радев да каже фигурант ли е, както го нарича Божков

Като политик ме интересува онази част от диалозите, която касае по какъв начин лицето, което забегна от правораздаването в една топла страна, прави всичко допустимо да дестабилзира страната. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от Обединени патриоти Борис Ячев във връзка изнесените през днешния ден от прокуратурата записи на телефонни диалози на обвинявания в 19 закононарушения предприемач Васил Божков с публицист и народен представител от Българска социалистическа партия, в които се приказва за изпращане на платени протестиращи пред Министерския съвет, за вероятно служебно държавно управление на президента Румен Радев, по какъв начин могат да бъдат лимитирани пълномощията на основния прокурор и по какъв начин би трябвало да се желае оставката на държавното управление и на Иван Гешев.

Прокуратурата би трябвало да види дали има опити за разрушение на открития парламентарен ред. Иска ми се и президентът Радев да излезе и да каже продължава ли да стои зад тези хора, при които слезе и им оказа поддръжка. Иска ми се и да излезе и да каже вижда ли се в ролята на фигурант (в един от записите Васил Божков споделя, че президентът Радев е фигурант - б. ред.) Може би Радев е бил измамен и може би би трябвало да излезе и да разсее заблудата. Има доста необичайно преплитане сред престъпни и политически ползи, съобщи Ячев.

Прокуратурата популяризира диалози по какъв начин Божков се уговаря за митингите с публицист и политик от Българска социалистическа партия

Уважавам всички хора, които показват своята позиция. Една голяма част от протестиращите имат своето виждане какви промени желаят да настъпят. Там са хора с изцяло разнородни претенции. Има дребна, само че извънредно радикална група, които употребяват гнева на елементарния човек, с цел да окървавят митинга. Част от тази радикална група са агитки и чиновници от системата на Национална лотария, уточни депутатът от Обединени патриоти.

По думите му сега няма учредения държавното управление да подаде оставка. Не виждаме учредения тази тематика да бъде подлагана на разискване в съдружен съвет. Правителството не е изчерпало капацитета си. Ние като съдружни сътрудници стоим твърдо зад ръководството, акцентира Борис Ячев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР