Като подранил Коледен подарък в Мездра откриха две нови санирани

...
Като подранил Коледен подарък в Мездра откриха две нови санирани
Коментари Харесай

Още два нови санирани блока в Мездра

Като подранил Коледен подарък в Мездра откриха две нови санирани здания по Националната стратегия за енергийна успеваемост. С тях броя на блоковете, които се санират по Програма „ Региони в напредък в железничарския град става 30.
На тържеството във връзка откриването им кметът на община Мездра, инж. Генади Събков, сподели: „ Поздравления за упоритостта, за това че устояхте на страстите около санирането на жилищата ви. Въпреки, че започнахме реновирането на фасадата на блоковете в тежък интервал, факт е, че те към този момент са приключени. Цялата документи е завършена в сходство с нормативните документи и желая да благодаря на сътрудниците от Общинска администрация, че съумяха да се оправят с всички условия на ръководещия орган на Националната стратегия. “
Кметът пожела да обгрижват новата си облага и да се радват на подранилите коледни дарове от Община Мездра, като подари на домоуправителите на двата блока икони, които да закрилят хората в жилищните здания.
Протойерей Данаил Цинцарски отслужи водосвет и пожела на ползвателите Господ и Богородица да бдят над тях и над новите им придобивки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР