Като по чудо 8-годишно момченце оцеля, след като падна от

...
Като по чудо 8-годишно момченце оцеля, след като падна от
Коментари Харесай

Баща заведе 8-годишния си син да карат ски, но детето полетя към бездната! Ето кой се хвърли да го спасява

Като по знамение 8-годишно момченце оцеля, откакто падна от седалката на въжен превоз в ски-курорта Граус Маунтин в Канада.

По описа на бащата сина му просто се плъзнал по седалката. В момента, в който осъзнал какво се случва, таткото се хвърлил да избавя детето си. Буквалко за секунда той сграбчил сина си за китката, а детето увиснало над бездната. Колкото и да се мъчел да издърпа момчето назад на седалката, не успявал. В този миг очевидци на ставащото станали група 12-годишни деца. За броени секунди те създали проект по какъв начин да оказват помощ на дребното момче, което висяло от седалката и пищяло от смут.

Децата опънали голямо платнище, което за благополучие намерили наоколо и викнали на момчето просто да скочи върху него. Щом бащата схванал концепцията на децата, окуражил сина си и го пуснал да полети надолу. В крарйна сметка детето било избавено. 

Превод " Петел "  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР