Като пътни знаци се подминават бившите гаджета Михаела Филева и

...
Като пътни знаци се подминават бившите гаджета Михаела Филева и
Коментари Харесай

Михаела Филева и Павел се подминават

Като пътни знаци се подминават някогашните гаджета Михаела Филева и рапърът Павел Николов от дуета Павел и Венци Венц. Актуалните реализатори демонстративно демонстрираха непукизъма си един към различен на светско празненство тези дни, видя HotNews. Въпросната вечер певицата от каталога на "Монте Мюзик " имаше и рожден ден, за което се изредиха един куп хора да й честитят. Но измежду тях не беше изгората й.

Засечката им се случи на ваучър по случай стартирането на турнето The Voice Happy Energy Tour у нас. Младоците избягваха да се засекат очи в очи, като се случваше да разделят понякога общи компании, само че с цел да се избегнат, циркулираха напред-назад, когато някой от двамата не присъстваше измежду сътрудниците им, с цел да могат да ги видят и да си поговорят с тях. Филева даваше тип, че е пристигнала самичка на празненството, до момента в който Павел се подвизаваше с сътрудника си Венци Венц, а до тях беше и продуцента Саня Армутлиева, която за малко се отегли, с цел да види и любимката си Дара. Тя от своя страна, дойде в компанията на гаджето си писателя Константин Трендафилов, само че съвсем през цялата вечер танцуваше фриволно и даже заформи някой и различен флирт, видяха наблюдателни.



Какво обаче е довело до нежеланието Павел и Михаела да разменят две-три приказки по сред си, не се знае. Πpипoмнямe, чe двaмaтa имaxa дocтa дългa вpъзĸa, ĸoятo pyxнa предходната година. Πpичинaтa бeшe изнeвяpa oт cтpaнa нa Πaвeл, ĸoйтo ce зaглeдaл пo yчacтничĸa в „ Глacът нa Бългapия “, гласи клюката. Флиpтът им бъpзo пpeминa в нeщo мнoгo пoвeчe, a Mиxaeлa Филeвa бeшe cмaзaнa. В следствие певицата си постави и силикон, вероятно с цел да натрие носа на екс-половинката си, трансформирайки се в силиконова мацка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР