Като първо трябва да се запомни следното – в апартамента

...
Като първо трябва да се запомни следното – в апартамента
Коментари Харесай

Само за жени: 5 начина бързо да се избавите от нелюбим мъж!

 мъж
Като първо би трябвало да се запомни следното – в жилището е елементарно да се вкара, само че даже и за упорита жена е много мъчно да го изхвърли…

Някои дами са загрижени за това по какъв начин да се обзаведат с мъж в къщата. Но някои  постоянно се сблъскват и с противоположния проблем – когато би трябвало да го изметат от там. Тези елементарни препоръки ще ви оказват помощ да извършите по този начин, че мъжът самичък, допустимо най-скоро, да избяга надалече и вечно.

На първо място би трябвало да се запомни следното- мъж в жилището е елементарно да се вкара, само че даже и за съответна жена е много мъчно да го изхвърли. Ето за какво е належащо да се работи доста мъдро. За да може самият той да избяга, само че като че ли по лично предпочитание.

Нека да помислим разумно, от кое място нормално се бяга?

Предлагам ви 4 благоприятни условия за избор:
A) от пандиза
Б) от зоопарка
B) от вкъщи като младеж
Г) от зона на военни дейности

По принцип е задоволителна и една точка. Но постоянно се постанова да превърнете жилището си във всички тези 4 места по едно и също време. За да може мъжът да се усеща пандизчия, малоумен младеж, заробен добитък и безсилна жертва на бомбардировки в това време. Но по какъв начин да реализира това една слаба жена?
Четете и се учете.

Правило едно. Тотален надзор.
На първо място, не му се доверявайте. Не му се доверявайте по никакъв мотив. Направете по този начин, че да знае – той постоянно е под съмнение. Ровете в пощата му, телефона, миришете го целия за непознати парфюми.

Когато тръгне с другари звънете минимум 15 пъти, а в случай че е с компания в бар до 35 пъти. Намирайте всеки ден в пощата му съмнителни контакти и настоявайте да ги разфренди тъкмо пред вас. Винаги проверявайте дали има някакви рискови дами в неговите кръгове и изисквайте да не поддържа връзка с тях, даже и по време на работа. Изниквайте като че ли от земята, когато той приказва по телефона, и не забравяйте да попитате строго: Кой се обади? И какво желае тя? Да флиртува, допускам?

Правило две. Липса на персонално пространство.
Той не би трябвало да има собствен ъгъл си в дома ви. Колкото по-малко е персоналното му пространство, толкоз по-бързо ще избяга. При никакви условия не би трябвало да го оставяте на мира.
Прибрал се е от работа, отишъл е в тоалетната? Чукайте по вратата с думите: Стига си седял там, децата имат потребност от теб.

Той е седнал пред компютъра с цел да играе, а вие незабавно: Не ми обръщаш към този момент внимание, нали? Излязъл е на терасата с цел да пуши? Чукате по стъклото с пестник: тези, които пушат, хващат рак. Иска да спи? Започнете да пеете в ухото му: И тази година ли няма да вървим на море?

Хората се женят, развеждат се, а ние не сме били към този момент седма година … На сутринта е тръгнал да си взема душ? Няма късмет – прередете го, вие бързате повече, ще чака. Много добре работи.

Правило трето – Постоянно напрежение.
Не му давайте успокоение нито за момент. Това ще сътвори илюзията за робството, която ви би трябвало. Избягали плебеи в историята постоянно се срещат. Така че го  накарайте да се усеща плебей.

Прибрал се е от работа? Нека да скокне до магазина за тампони. След това е добра концепция да си поиграе с децата. Събери си чорапите, махни това от тук. И по този начин нататък … Основното нещо е да не му се разрешава да седне или да легне.

Веднага ще кажа, че това не са най-енергоемките варианти. Има по-елегантни, като да вземем за пример, да го вземете с вас за извършване на покупки или с цел да се направи ремонт в дома на вашата майка му. Ремонтът изобщо е повсеместен вид. Правете го постоянно, когато се сетите и не му давайте да седне даже за малко.

Правило четвърто. Нажежавайте ситуацията.
Вие постоянно и от всичко би трябвало да сте недоволна. Настроението е устойчиво намалено, от време на време нападателно. Критикувайте, изисквайте, обвинявайте.

Измисляйте неща, които би трябвало да прави един същински мъж, а в случай че не ги прави, започвайте скандал. Покажете с образец какъв брой малко той получава, какъв брой малко време ви отделя, и изобщо. Крещете, плачете, тряскайте чиниите, сочете го с пръст. Нервите му би трябвало да са в такова положение, сякаш е непрекъснато под пресечен артилерийски огън.

Ако това не е задоволително – канете майка си, съседите. Хвърлете против него целия колектив. Това е най-добре да се прави сега, когато той заспива. Няколко седмици липса на сън постоянно има вълшебен резултат! Това го изтощава изцяло, изключително в дните, когато има проблеми в работата.

Правило пето. Превърнете го в куче.
Спомняте ли си за зоологическата градина? От там постоянно бягат животни, и не от положително, нали?  Ние би трябвало да създадем на мъжа такива условия, като в зоологическата градина. Вкарайте го в такова положение, в което да не може да управлява инстинктите си на животно и непрекъснато подчертавайте това.

Той се е обърнал след някоя красива жена: наругайте го обществено, а може и пестник да му забиете. Не може по всички фръцли да се заглежда, кучето мръсно.

На празненството се пробва да налее шампанско на някоя дама – просто го хванете за яката и и го повлечете с думите: Какво правиш, куче?

Провинил се е – лишете го от секс като куче от кост. Мигновено ще се смири. Като цяло, възползвайте се от секса като морков. Заслужил – получава малко. Не е заслужил – да спи в хола.

Дори още по-добре – правете всичко това пред авторитетни за него хора, пред приятелите му.

Като следвате тези елементарни правила, извеждането на мъжа от жилището ще отнеме няколко дни до няколко месеца.

Бързо, комфортно, надеждно и с почитание към Наказателния кодекс. Използвайте със здраве. И нека не е упражнявал бокс….

  Морена Морана

Още по тематиката:

Само за дами: 11 Правила за употреба на мъжа!

 

Обещаваме ви, че това ще бъде най-циничният пост за мъжете. За всеки случай преди да го прочетете, изпийте един валидол, а  в случай че това не помогне, тогава флаконче  от най-чистата сертифицирана…

Цялата публикация

Дори у най- любящият мъж има друга жена, която той в никакъв случай няма да не помни

 

Кои са тези девойки или дами, които мъжът  не може да не помни? В живота на всеки мъж има жена, която той си спомня постоянно с  деликатност и топлота и с…

Цялата публикация

Маски и недостатъци на мъжете от зодиака

 

Вижте зад какви маски се крият мъжете от другите зодиакални знаци и какви  недостатъци имат. Овен Неговите маски: основава усещане за “истински мъж ”; намерено дружелюбен; твърдо ръкостискане; храброст до безразсъдство;…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР