Като първия човек, който още през декември предвиди, че след

...
Като първия човек, който още през декември предвиди, че след
Коментари Харесай

Големи изпитания ни чакат след 1 и 5 април - 2 г. блокаж: Силва Дончева - slava.bg

Като първия човек, който още през декември планува, че след Черния лебед на 12 януари ни чакат много сложни времена, имате ли нови предизвестия към хората?

Да, в годишната си прогноза предизвестих , че ни чакат сложни, военни времена, като този интервал на блокирана интензивност, на рестрикции, на затваряне, в това число на граници, под една или друга форма, може да продължи цели 2 години, някъде до края на 2021 година Ще се види изясненост след Царския съвпад на Сатурн и Юпитер на 21 декември 2020 година Всичко е обвързвано с придвижването на Марс в Козирог. На 1 април, тази сряда, имаме съвпад със Сатурн. Напомням, че Черният лебед беше точно съвпад на Сатурн с Плутон, който имахме на 12 януари, когато научихме за първата жертва на ковид в Китай. Това не е нещо, което се минава леко. Трае от 33 до 38 години, както последния подобен интервал от 1982 година до началото на тази. После на 5 април имаме Плутон с Юпитер, което потиска действия като образованието, превоза, туризма. Съвпадите със спирачки следват на 30 юни и 14 ноември. За някои страни като Съединени американски щати, които са под въздействието на Меркурий - планетата на пътешествията, връзките, медиите, това не е положително време и мисля, че там още не са си дали цялостна сметка какво им се случва. За Европейски Съюз също не е лек интервал. Очаквам да се влезе в различен режим. Ще има крепко преструктуриране. Овните, чийто знак сега е деен, ще бъдат най-потърпевши.

Значи вярата ни е в Царския съвпад преди Коледа, какво да чакаме от него?

Нека да бъдем наясно, че датите са условни, тъй като става въпрос за процеси и се брои времето към тях - преди и след. Такъв съвпад маха остарялото и дава път на новото. Ще намерим избавление във високите технологии, които са подвластни на Водолея, в който влизаме, само че не сме наясно дали това ще бъде същинско избавление. Говорим за нов 20-годишен интервал.

Преди това обаче май ще има бурна есен?

Ретроградният Марс в съпротива на Слънцето носи спорове, атентати, военни дейности. Той рути, разгаря тлеещи огнища. Почва се с Марс в Овен на 10 септември и кулминационна точка на 14 септември, следвани от новолуние на 16 септември и дълъг рисков интервал след това. Особено внимание би трябвало към старите, неразрешени спорове, както споделих, тъй като имаме следващи квадратури на Марс със Сатурн, Юпитер и Плутон. Говорим за местни спорове, които могат да станат световни. И на 14 ноември Юпитер се сблъсква с Плутон. Както обърнахте внимание, живеем във време, което слага начало по едно и също време на 2-годишен, на 12-годишен, на 20-годишен и на над 33-годишен интервал. Може би по този начин е най-добре да разбираем разтърсванията.

Дори министър председатели като италианския и испанския предизвестиха, че Европейски Съюз по този начин повече не може да продължава, каква е звездната вероятност по тази прекомерно значима за нас тематика?

Европейски Съюз върви към 3 скорости (б.р. Конте и Санчес приказват за разделяне по оста север - юг, които не си оказват помощ по ковид и финансовите разтърсвания, което се прибавя към досегашното разделяне на страни в Еврозоната и останалите). Страхувам се от разчупване, в случай че няма нов контракт. Астрологично видяно, Англия се измъкна тъкмо в точния момент и няма да носи отговорност в такива комплицирани времена, под крилото на Черния лебед на планетите от януари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР