Като първа цел в своята работа новият главен мениджър на

...
Като първа цел в своята работа новият главен мениджър на
Коментари Харесай

Светослав Петров обяви какви са приоритетите пред Добруджа

Като първа цел в своята работа новият основен управител на Добруджа Светослав Петров уточни основаването на условия за трениране на подрастващите, като най-важното в тази ситуация е възобновяване на стадион „ Пионер “. " Другите ми абмиции са да подобрим работата в школата и Добруджа да се завърне измежду експертите, тъй като Добрич е футболен град ", съобщи Светослав Петров. Той посочи, че задачата пред мъжкия тим ще бъде съобразена с бюджета, като в този момент е значимо да се сътвори основата, по тази причина приоритет би трябвало да бъдат школата и базата. " Задължително тимът до 15 години ще продължи да играе в Елитната група, тъй като това е шансът ни да задържаме качествените футболисти в школата при съществуването на Черно море и Лудогорец в района ", съобщи основният управител на Добруджа пред dobrudjabg.com.

Светослав Петров ще бъде старши треньор на първия тим и ще дава отговор за всички спортно-технически въпроси в клуба. Негов асистент треньор в мъжкия състав ще бъде Радослав Боянов.

„ Много се веселя, че ще работя с него. Познавам Радо Боянов от доста от дълго време и знам какъв брой огромен работохолик е и какъв брой доста си схваща от работата “, съобщи Светослав Петров.

В треньорския щаб влиза и Николай Радомиров, който ще продължи да приготвя вратарите.

Дата за първата подготовка към момента няма планувана, защото се изчаква оповестяването на датата на старта на сезона в Североизточна трета група. Подготовката ще протече в Добрич, като Светослав Петров възнамерява контроли със съществени противници от Б група.

„ Предстои ни доста работа, уповавам се да я свършим, макар че на доста хора няма да им е доста прелестно “, означи основният управител на Добруджа. Той прикани почитателите да не престават да поддържат тима както до в този момент. През последните години почитателите са само хубаво нещо към тима, счита Светослав Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР