Като пълно безумие определи решението на БФС за преместване на

...
Като пълно безумие определи решението на БФС за преместване на
Коментари Харесай

Илиян Филипов: Официален документ по случая няма

Като цялостно безумство дефинира решението на БФС за пренасяне на футболната среща сред България и Унгария в Пловдив, ръководителят на плана на новия стадион на Ботев Пд Илиян Филипов. Той е безапелационен, че формален документ по случая няма.

Първоначално европейската подготовка сред България и Унгария на 16 ноември трябваше да се организира на стадион “Васил Левски ” в София, само че по препоръчване на Европейската футболна централа срещата бе изместена в Пловдив без допускане на почитатели, които да гледат онлайн.

" Никой не ни е предизвестил за този мач и ние сме създали организация, която я вършим две седмици напред. Има доста съществени тежки железни структури, които подвигаме в този интервал от 13 до 20 ноември и до колкото знам, няма публично от БФС към общината, че ще се организира тази среща на стадион " Христо Ботев ". Много е необичайно всичко, тъй като този стадион е въпреки всичко на общината, а не на БФС ", разяснява пред Българска национална телевизия Илиян Филипов.

По-късно през днешния ден се чака решение по проблема след срещата на Филипов и кмета на Пловдив Костадин Димитров.

" Много е късо времето, в случай че би трябвало и в късните часове на деня ще работим. Ако каже кметът, че би трябвало да се направи, ще създадем всичко допустимо да осигурим достъпа към стадиона ", изясни още Филипов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР