Като отявлени фенове на супергероиските филми няма да крием, че

...
Като отявлени фенове на супергероиските филми няма да крием, че
Коментари Харесай

Жената чудо 1984, тестовите прожекции на филма и как разочароваха хората

Като отявлени почитатели на супергероиските филми няма да крием, че чакаме с неспокойствие да забележим " Жената знамение 1984 ".

Неистовото ни предпочитание се подклажда и от обстоятелството, че Педро Паскал (обожаваме го) е в ролята на злодея. Ще би трябвало много да изчакаме обаче, тъй като премиерата на кино лентата е чаак през месец юни 2020 година

Това, че при започване на декември ще забележим и първия филмов откъс обаче ни оправя настроението. То обаче бързо се скапва още веднъж с новината, че към този момент има отрицателни мнения за " Жената знамение 1984 ".

Според Cosmic Book News, са направени тестови прожекции на кино лентата пред определена публика, с цел да се събере противоположна връзка за качеството на кино лентата. Тази противоположна връзка обаче е много неприятна.

В Reddit множеството щастливци, имали опцията към този момент да видят кино лентата, показват мнението си, че сюжетът се развива доста постепенно и тромаво. Те също по този начин мислят, че " Жената знамение 1984 " в същината си е много елементарен и малоумен филм.

Правят и леки сюжетни разкрития, с цел да потвърдят теорията си, само че ние избираме да не ги споделяме, с цел да не скапваме кефа от гледането. Все отново се надяваме, че крайният резултат, който ще се завърти по кината, няма да ни разочарова. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР