Като обвиняеми са безредиците в Гълъбово са задържани двама мъже,

...
Като обвиняеми са безредиците в Гълъбово са задържани двама мъже,
Коментари Харесай

Обвиниха двама осъждани за безредиците в Гълъбово

Като обвинени са безредиците в Гълъбово са арестувани двама мъже, които са познати на органите реда.

Обвиненията им са за безчинство в изискванията на рисков рецидив, защото и двамата са осъждани, оповестяват от прокуратурата.

Задържаните са на 34 години с букви З.К. и И.П.

Двамата обвинени са отказали да показват документите си пред полицейски чиновници, като са почнали за наскърбяват и псуват чиновниците на реда. Осуетили са и полицейската инспекция.

Двамата мъже са арестувани за 72 часа. Вече е импортирано искане в съда за непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Досъдебното произвеждане е за осъществено, в съучастничество и с друго лице, безчинство, с особена смелост и цинизъм, при изискванията на рисков рецидив - закононарушение по член 325 алинея 5 във вр алинея 2 прочие 2 във вр. ал.1 във вр. член 20 алинея 2. във вр. член 29 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Припомняме, нощес полицейски патрул беше атакуван в град Гълъбово при опит да приключи шумно тържество в ромската махала. Конфликтът прерасна в блокада на локалното районно ръководство от група роми, въоръжени с брадви и мотики, заради което се наложи и намесата на жандармерия от Пловдив. Първоначално като основатели на действието бяха арестувани петима локални поданици.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР