Като неприемливо и недопустимо определиха снощното поведение на лидера на

...
Като неприемливо и недопустимо определиха снощното поведение на лидера на
Коментари Харесай

Реакции на скандала в Референдум и в Министерския съвет

Като недопустимо и неприемливо дефинираха снощното държание на водача на " Атака " в ефира на Българска национална телевизия министри от кабинета след днешното държавно съвещание. По думите на финансовия министър Владислав Горанов обаче все още не се преглежда опцията за преразглеждане на съдружното съглашение поради тази преживелица, тъй като страната няма потребност от дестабилизация.


Няколко думи, коментар на държанието на вашия съдружен сътрудник, водачът на Атака, нощес в ефира на Българска национална телевизия?

Николина Ангелкова, министър на туризма: Вижте, неприемливо е сходно държание на който и да е, без значение каква позиция и пост заема, само че връзките в дребната коалиция са си взаимоотношения сред тях, само че сходно държание е недопустимо и неприемливо.Владислав Горанов, министър на финансите: Не съм гледал ефира, само че за мен сходно държание е недопустимо. Така че не мога да го похваля по някакъв метод или да подтикваме сходно държание в ефир, на която и да е медия, още повече на национална медия. В края на краищата всеки носи отговорност за следствията и дейностите, които прави.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР