Като тийнейджърки вероятно сте допускали много грешки, за които сега

...
Като тийнейджърки вероятно сте допускали много грешки, за които сега
Коментари Харесай

5 бюти грешки, които сте допускали като тийнейджърки и продължавате да правите и сега

Като тийнейджърки евентуално сте допускали доста неточности, за които в този момент доста съжалявате. Някои от тях несъмнено са били свързани и с навиците ви за поддържане на външния ви тип. За да се чувствате и изглеждате по-добре и редно да не ги вършиме и като пораснали млади дами.

Паста за зъби върху пъпките

Тя може и да ги изсуши, само че ще нанесе доста други вреди като странични резултати върху лицето ви. Все отново пастите за зъби съдържат нападателни химикали, които не са подобаващи за нанасяне върху кожата.

Стискате си пъпките сами

И надали го вършиме по верния метод. За тази работа си има козметици. Сами единствено влошавате положението на кожата си.

Не миете четките си

А това ви докарва нови и нови пъпки и черно точки. Четките за грим би трябвало да се измиват един път седмично, а тези за лице - още по-често.

Обелвате сами гел лака от ноктите си

 5 бюти неточности, които сте допускали като тийнейджърки и продължавате да вършиме и в този момент pixabay.com

А дружно с него премахвате и пластове от нокътната си плочка. Така тя изтънява и се поврежда, а вие след това се чудите за какво непрекъснато ви се чупят ноктите. Доверете се на експерт. Обикновено премахването на гел лака влиза в цената на услугата по слагането ми.

Изрусявате си мустачките

По този метод прикривате по светлите косъмчета, само че на ярка слънчева светлина те изпъкват ще повече. Изпробвайте кола маска за дълготрайни и естетически издържани резултати. Болката трае единствено 3 секунди, а резултатът е до няколко седмици.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР