Като най-добрият производител на издръжливи смартфони и първият бранд, анонсирал

Като най-добрият производител на издръжливи смартфони и първият бранд, анонсирал ...

Бъдете първи да вземете BV9700 Pro от Indiegogo с голяма отстъпка.


Като най-добрият производител на издръжливи смартфони и първият бранд, анонсирал новия дизайн тип „Трансформър“ в телефона BV9700 Pro, репутацията на Blackview като иноватор при издръжливите смартфони сериозно се вдигна, особено след грандиозната презентация по време на MWC 2019 (25 февруари).

Сега се появи информация, че Blackview иска да ускори нещата с новия телефон чрез кампания в сайта за потребителско инвестиране Indiegogo. Вече се известни някои от специалните функции на този интересен смартфон. Въздушният сензор дава възможност да се оцени качеството на въздуха и наличието на летливи газове. Инфрачервената камера, свързана със смартфона дава възможност за заснемане на снимки и видеа дори и в най-тъмната нощ с качество, по-високо от това, което постига пътната полиция през нощта. А пулсомерът позволява непрекъснато и навсякъде да следите ритъма на сърцето и състоянието на здравето.Смартфонът BV9700 Pro ще излезе на платформата Indiegogo на 16-ти май. Цената на първата партида смартфони е едва $299, като тези модели имат защита от закалено стъкло. Предлагат се само 300 бройки Blackview BV9700 Pro при тази цена, така че ще трябва да действате бързо.

И така с какво BV9700 Pro е толкова впечатляващ?
Външната инфрачервена камера дава възможност за заснемане на качествен видеа и снимки дори и в пълна тъмнинаСпециалният сензор за качеството на въздуха ви предупреждава за нездравословни нива на ЛОСМониторът за сърдечния ритъм, който е с хардуерна поддръжка, показва пулса и състоянието на здравето, докато тичате, карате велосипед, плуват и т.н.Защита от прах и вода от клас IP68, като се покриват и спецификациите на военния MIL-Spec 810G стандарт
Повече информация можете да намерите в сайта на Indiegogo.

Новият смартфон Blackview BV9700 Pro се базира на системата върху чипа MTK P70, която осигурява с 13% по-висока производителност в сравнение с предишния модел P60, намалява консумацията на енергия с 30%, подобрява охлаждането с 20% и увеличава времето на автономна работа със 7%.

Смартфонът е оборудван с 5,84-инчов FHD+ дисплей, който заема почти цялата площ на предния панел и предлага ярки и верни цветове. BV9700 Pro разполага с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск, които осигуряват плавна работа и при най-тежките игри. Двойната основна камера с резолюция 16+8 МР и предната 16 МР камера са подпомогнати от изкуствен интелект, който подобрява изображението до нивото почти на DSLR фотоапаратите.

Доставките на смартфона BV9700 Pro започват в средата на месец юни, малко след приключването на кампанията в Indiegogo. Запомнете тази дата, за да не го изпуснете. Имайте предвид, че самата кампания в Indiegogo стартира на 16-ти май, 7:00 AM PST.

 
Платено съобщение

Източник: kaldata.com