Като народен представител г-н Ерменков знае всички механизами, с които

...
Като народен представител г-н Ерменков знае всички механизами, с които
Коментари Харесай

Скандалът с водата в София се разраства! ГЕРБ сезира ДАНС и прокуратурата за “отровния” статус на Таско Ерменков!

Като депутат господин Ерменков знае всички механизами, с които може да се снабди с нужната му информация преди да пусне подобен статус във Facebook.

Това сподели на брифинг депутатът от ГЕРБ Станислав Николов във връзка снощния статус на депутата от Българска социалистическа партия Таско Ерменков, в който се твърди, че водата на София е отровна поради изсипани в река Искър огромно количество химикали.

Не мога да кажа за какво го е направил, само че това не е първият му подобен статус. Предишния път сподели, че Щатите и Европа могат да си гледат работата надали не, а след това сподели че го е написал простъпка. Питам каква ще е реакцията на госпожа Нинова в този момент. Ако са се смели предходния път, в този момент отново ли ще се смеят, тъй като става дума за 2 млн. души население на столицата, съобщи Николов.

Ще сезираме ДАНС и прокуратурата, добави той.

По думите на ръководителя на Комисията по околна среда в Столична община Лорита Радева няма каквито и да е учредения да се приказва за отклонения в качеството на водата в София. Изследванията не демонстрират отклонения в качеството на водата и нараснали замърсявания, за каквито се твърди във въпросната обява. Лабораторията, която прави тези проучвания, е осъвременена и прави разбор на доста повече индикатори от изискваните по закон. Дава се гаранция за това, че софиянци получават тествана и качествена вода, съобщи Радева.

Това е една неточна, недостойна подправена вест, добави тя.

Лорита Радева посочи, че водата на София е шестата по непорочност в Европа.

Г-н Ерменков, приканвам ви да кажете кой по този начин загрижено и анонимно ви е хвърлил тази бомба. Моля споделете, съобщи депутатът от ГЕРБ Александър Иванов. Заигравайки се със страховете на хората, кажете какво задачите. Ще предизвикваме следствие на прокуратурата за какво някой желае да сложи софиянци в боязън и парализа. Тези погрешни изказвания на Българска социалистическа партия от ден дневно стават все по-неоснователни. Докога ще се заигравате със страховете на хората? Това ли е методът ви да се пробвате да спечелите политически двиденти? Засрамете се. Трябва да излизаме и да успокояваме софиянци след неоснователните ви изказвания и заигравки, сподели още Иванов.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР