Като направим АМ „Хемус“, хората в Добрич няма да се

...
Като направим АМ „Хемус“, хората в Добрич няма да се
Коментари Харесай

Борисов в Добрич: Скоро няма да се чувствате така далеч от столицата

Като създадем Автомагистрала „ Хемус “, хората в Добрич няма да се усещат по този начин отдалечени от столицата. Това сподели министър председателят Бойко Борисов при визитата си в област Добрич. Премиерът ревизира ремонта на знаков бул. в града, където е осъществено асфалтиране и е построена пешеходна зона и пусна видео във Facebook. С него са и общественият министър Деница Сачева, която е и регионален координатор на ГЕРБ за Добрич и заместник-министърът на районното развиване Николай Нанков.

„ Санирани са учебни заведения и детски градини. Инвестираме в просветителна инфраструктура. И тук кметът не е от ГЕРБ, само че му оказваме помощ и добричани са удовлетворени “, съобщи Борисов. По думите му е направено доста и за подкрепяне на хората по ограниченията за Коронавирус.

„ Като създадем Автомагистрала „ Хемус “, хората в Добрич няма да се усещат по този начин отдалечени от столицата. Това е прелестен край. Продължавате, правете си поръчките и стройте. Като минах преди 3 години с кмета, имаше големи ями и не можеше да се минава “, уточни той.

„ Сега оказваме помощ за детските градини, учебните заведения, индустриалната зона и основните булеварди “, добави министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР