Като напълно цифрова стока, криптовалутата е възможна на въздействие. Както

...
Като напълно цифрова стока, криптовалутата е възможна на въздействие. Както
Коментари Харесай

Проф. Илин Савов: Измамници фалшифицират уебсайтове, крипто портфейлите са уязвими за хакване

" Като изцяло цифрова стока, криптовалутата е допустима на влияние. Както крипто тържищата, по този начин и крипто портфейлите са уязвими за хакване (hacking), защото блокчейн портфейлите държат както обществените, по този начин и частните ключове за декодиране на  " монети "  или  " токени ". Именно те са цели за кражба и корист от страна на проведени незаконни групи ". 

За това предизвести във Франкфурт заместител ректорът на Академията на Министерство на вътрешните работи проф. дн Илин Савов, който взе участие като преподавател във форума European Brand Protection Congress, видя  " Фокус " . В Германия той представи своята визия и опит по въпроси, свързани с капиталовите принадлежности, заканите и заплахите пред които са изправени фирмите и държавните институции в цифровата епоха. 

В своя обява за визитата в персоналния си профил в обществената мрежа Facebook експертът по киберсигурност предизвести, че опциите на проведената престъпност нарастват всяка година. 

" Тяхната съществена цел е да усилят приходите си, като нападат слабите места на бизнеса и се възползват от тяхната неинформираност и незадоволително образование за предварителна защита и противопоставяне на офанзиви ", алармира Савов. 

Измамниците фалшифицират уеб страници и употребяват неистинен сметки в обществените медии, с цел да прикрият самоличността си. 

" Инвестиционните стъпки от страна на фирмите би трябвало постоянно да следват превантивна политика и идентифициране на сметките, да преглеждат деликатно наличието и проучват данните ", казва Савов в поста, озаглавен " Криптовалути, бизнес и техните марки - опция за злоупотреби и опасности ". 

Примамването на нови вложители в крипто  " действителността "  става най-лесно като се дават обещание погашение на сигурна, доходоносна, обезпечена възвръщаемост за релативно къси периоди – от време на време измерени в часове или дни вместо в месеци или години. Тези представяния би трябвало да са червен байрак за машинация, защото всички вложения носят известна степен на риск и евентуалните облаги нормално (най-често) са свързани с време, дава в обявата си потребни препоръки и на жителите проф. дн Илин Савов, който е и член на Международната полицейска асоциация (IPA). 

По време на присъединяване си в European Brand Protection Congress, той е предложил на участниците доста потребни решения по отношение на отбраната на бизнеса и техните марки в тъмната мрежа (DarkNet) и рационалното потребление на вложенията в криптовалута, настоящото развиване на киберпрестъпленията и бъдещите вероятности на заканите в цифровият свят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР