Като намигване към президентшата Десислава Радева се прие появата в

Като намигване към президентшата Десислава Радева се прие появата в ...

Военните пилоти с намигване към президентшата.


Като намигване към президентшата Десислава Радева се прие появата в профила във фейсбук на родните Военновъздушни сили на интересна снимка. На нея се виждат български изтребители, летящи край самолет на "Луфтханза". Снимката е на Огнян Стефанов, а някои от коментиращите под нея веднага направиха връзка с последния скандал около първата дама.

Припомняме, че Деси Радева изрази остро възмущението си от германската авиокомпания заради отменен полет. Неприятната случка й попречи да отиде на събора "На мегдана на другата България", който ежегодно събира наши фолксъстави от цяла Европа. Изказването на първата дама породи множество реакции и въпроси - трябва ли президентшата да се държи така. Радева се закани повече да не пътува с "Луфтханза" и направи отпратка към не по-малко скандална песен на "Рамщайн" на фона на опитите на България да привлече германска инвестиция.

реди няколко дни тя сподели остра реакция към авиокомпанията в социалните мрежи заради отменен полет.

"Before #midnight. Lufthansa Дълго и объркано е.

Събор "На Мегдана на Другата България", съжалявам, че не можах да съпреживея с вас емоцията. Но духом бях с вас!!!

Надявам се да се срещнем догодина във Верона! Ще се постарая да избера сигурна самолетна компания, за да бъда с вас всичките - 60 български фолклорни състава от 13 европейски държави!

Още по-тъжно беше, че отменяйки полета ни за Валенсия 2,5 часа преди него, никой от славеното летище Frankfurt Airport не каза едно човешко "Съжаляваме за неудобството". Да не говорим за тяхна служителка, която подигравателно попита: "Можете ли да четете?"

Иначе положението е Дойчланд, Дойчланд, убер алес", написа първата дама в социалните мрежи.

Източник: standartnews.com