Като наблюдатели на случващото се в британския кралски двор можем

...
Като наблюдатели на случващото се в британския кралски двор можем
Коментари Харесай

Кралският двор, кралица Елизабет Втора, принц Джордж и сериалът, който ще представи животът им

Като наблюдаващи на протичащото се в английския кралски двор можем шеговито да заключим, че от време на време всичко наподобява на сапунен сериал. А напълно скоро протичащото се в Бъкимнгамския замък, Кенсингтън и Уиндзор в действителност ще се трансформира в сюжет за продукция.

Гари Джанети е основател на сериала Family Guy, който също очевидно се интересува от протичащото се в кралския двор. Той стана известен със занимателните картинки (мемета) с кралски особи, които разгласява в профила си в Instagram.

На множеството от тях акцентът е върху принц Джордж, първото дете на Уилям и Кейт, на който явно е максимален почитател. А и дребният доста го бива в занимателните физиономии.

Заради известността на меметата в обществените мрежи, Джанети е получил предложение от HBO Max да сътвори анимиран сериал, представящ живота в английския кралски двор.

Главният oбраз ще бъде този на принц Джордж, а продукцията ще показа по язвителен метод неговия живот в кралския двор и компликациите, които среща, растейки като предстоящ крал. Епизодите ще показват елементи от всекидневието на дребния престолонаследник.

Благодарение на десетките оповестени занимателни картинки в обществени мрежи, Джанети към този момент има подготвен персонаж за принц Джордж, който просто ще би трябвало да пресъздаде като анимационен воин. А това, което знаем сигурно е, че дребният принц не обича различен, с изключение на него, да бъде център на вниманието, написа Huffington Post.

Темата за напускането на принц Хари и Меган Маркъл евентуално също няма да бъде подмината в сериала. А имайки поради Family Gay, нямаме самообладание да забележим по какъв начин ще наподобяват членовете на английския кралски двор през погледа на Джанети. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР