Като много ползотворни и ефективни определи инициираните срещи с учители

...
Като много ползотворни и ефективни определи инициираните срещи с учители
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Мездра Надежда Йорданова се срещна с учители

Като доста ползотворни и ефикасни дефинира инициираните срещи с учители претендентът за кмет на община Мездра Надежда Йорданова. На база на диалозите, които бяха извършени с педагогическите колективи на четири от градските школа - ПГ „ Алеко Константинов”, ПГ по МСС, СУ „ Иван Вазов”, ОУ „ Христо Ботев” и СУ „ Св. Климент Охридски” - Зверино, бяха изяснени главните проблеми и маркирани предпочитаните посоки, по които следва да се работи. Изразените по време на срещите от учители и шефове усложнения в просветителния развой са систематизирани и разказани. Те ще залегнат в управническата стратегия на Местна коалиция „ Съюз на демократичните сили”( Политическа партия НФСБ, Политическа партия БДС „ Радикали”, Политическа партия СДС”) и ще търсят навреме и съответно решение, съобщи претендентът за кмет на Мездра Надежда Йорданова.
На 23 октомври Местна коалиция „ Съюз на демократичните сили” ще предложи на вниманието на всички гласоподаватели създадена Програма за ръководство. В нея ще бъдат включени всички настоящи проблеми, които вълнуват жителите на община Мездра и дилемите, които обединението си слага за решение през управнически мандат 2019 -2023 година
Надежда за община Мездра
Ако желаете да подкрепите претендента за кмет на община Мездра Надежда Йорданова и претендентите за общински съветници от Местна коалиция „ Съюз на демократичните сили” можете да гласувате с номер 69 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР