Като много международни компании в днешно време, ние в TBI

...
Като много международни компании в днешно време, ние в TBI
Коментари Харесай

Денис Бродски е новият главен директор „Човешки ресурси“ в TBI Bank

Като доста интернационалните компании в днешно време, ние в TBI Bank също се сблъскваме с предизвикването да се превърнем в работно място, което постанова нововъведенията и предприемаческия метод на мислене. Знаем обаче, че такава промяна се случва единствено с опитни и решителни мениджъри, освен специалисти, само че и вдъхновяващи водачи.
Щастливи сме да ви представим идващия водач, който се причислява към екипа на TBI Bank. И още повече да приветстваме сътрудник, който ще повлияе директно върху трансформацията на нашата компания. Името му е Денис Бродски, нашият нов основен шеф „ Човешки запаси “.
Той има богат опит на управителни длъжности, ориентирани към хората в огромни, мултикултурни организации. Денис започва пътешествието си в региона на човешките запаси преди повече от 20 години като чиновник по асортимент на личен състав и построява впечатляваща кариера, трансформирайки се в един от най-реномираните ЧР експерти в Украйна. Работил е в разнообразни промишлености и в 15 страни. Предишният му опит включва компании като Reemtsma International, GlaxoSmithKline, EastOne и доста други.
Работата на Денис ще бъде фокусирана върху извеждането на ръководството на екипа в TBI Bank на идващото равнище, развивайки предприемаческия дух в организацията и поддържането на идеалната работна среда за най-хубавите български и румънски гении.
„ Радвам се да се причисля към мощния мениджърски екип на TBI Bank и да поддържа визията за бъдещето, учредена на цифровата промяна, споделя Денис Бродски. Вътрешно споделяме, че технологиите са единствено дребна част от нея, а хората с верния метод на мислене са доста по-решаващи, с цел да се случи тя. Уверен съм, че към този момент имаме точните хора с вярното мислене - и с поддръжката на моя екип и мен персонално резултатите от тяхната работа скоро ще бъдат забележими “.

„ Денис е образец за човек, който може да влияе мощно върху културата в TBI Bank. Радваме се, че се причисли към нас, с цел да даде опция на нашия екип да просперира посредством своя необикновен опит и изключителна пристрастеност към работата си “, споделя Питър Барон, основен изпълнителен шеф на TBI.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР