Като министър на здравеопазването в сянка получавам писма и имейли

...
Като министър на здравеопазването в сянка получавам писма и имейли
Коментари Харесай

„Стоматологията на NHS гние и се разпада след 13 години пренебрегване на торите“

Като министър на опазването на здравето в сянка получавам писма и имейли от цялата страна с обезверени истории за NHS. Опитът на хората с денталната медицина на NHS ме накара да си помисля, че инцидентно взех копие от „ Коледна ария “ на Чарлз Дикенс.

На една жена, която беше будна цяла нощ от зъбобол, споделиха, че ще би трябвало да чака две години за назначение. Тя написа: „ Аз съм в такава мъка, че взех ибупрофен, пих уиски и се пробвах да го извадя сама с клещи, само че те продължаваха да се изплъзват и беше мъка. “ Направи си самичък стоматология във Англия на 21 век. В каква страна се превърнахме?

Пенсионерките Синтия и Лесли Коминс от Дърам чакат две години и половина, с цел да видят ортодонт. Сара Еванс-Роуз трябваше да откри £2000, с цел да заплати незабавната интервенция на сина си, откакто той си счупи зъбите при случай.

Стоматологията на NHS е в крах след 13 години консервативно занемаряване. Изследване от моя кабинет откри, че осем на всеки 10 зъболекари от NHS към този момент не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР