Като майка на осиновени цветнокожи деца, Анджелина Джоли не пропусна

...
Като майка на осиновени цветнокожи деца, Анджелина Джоли не пропусна
Коментари Харесай

Когато Анджелина Джоли се притеснява за живота на дъщеря си

Като майка на осиновени цветнокожи деца, Анджелина Джоли не пропусна да показа мнението си за систематичния расизъм в Съединени американски щати. Актрисата приказва за продължаващото расово напрежение и демонстрациите в Америка, провокирани от гибелта на Джордж Флойд на 25 май. Оттогава се развихриха митинги в цялата страна, като доста хора приканват за промяна в полицията и за премахване на систематичния расизъм.
 Анджелина Джоли, шестте ѝ деца и по какъв начин се оправят с изолацията
Изолацията в дома на Анджелина Джоли

За какво се радва актрисата

Пред Harper`s Bazaar Англия Джоли приказва за 15-годишната си щерка Захара, която осинови с някогашния си брачен партньор Брад Пит от Етиопия. Актрисата не крие, че се тормози дали системата в някакъв миг няма да я малтретира.

" Има повече от 70 милиона души по целия свят, които поради войни и гонене трябваше да избягат от домовете си, а в Америка към момента има расизъм и дискриминация. Система, която пази мен, само че може да не пази щерка ми или който и да е различен мъж, жена или дете в нашата страна въз основа на цвета на кожата, е просто неприемлива ", споделя Джоли.
 Снимка 475395

Тя прибавя, че американците би трябвало да се постараят и да създадат повече, оттатък съчувствието и положителните планове. Нужни са огромни промени на цялата политика и законите на страната, които се отнасят до структурния расизъм и безнаказаността.

" Прекратяването на злоупотребите в полицията е единствено началото. Те надалеч не са всички имащи потребност от смяна аспекти на обществото, тук попадат и просветителната система, и политиката на Съединени американски щати ", безапелационна е актрисата.

Анджелина Джоли, която е специфичен делегат на Върховния комисариат по бежанците за Организацията на обединените народи, приказва за митингите непосредствено, като похвали уредниците, че се борят за смяна, пишат от Fox News.
 Снимка 477055

" Начинът, по който хората надигат глас, с споделят, че са изморени от оправданията и полумерките, като в същото време демонстрират взаимност между тях при несъответстващите отговори от страна на управляващите, е похвално. Имам възприятието, че светът се разсънва и хората по-задълбочено се вглеждат в проблемите на своите общества ", споделя актрисата в отговор на въпрос дали вижда нещо окуражаващо от този исторически миг.

" Време е да създадем промени в нашите закони и нашите институции - да изслушаме най-засегнатите, чиито гласове бяха изключени ", заключва Анджелина Джоли.
 Анджелина Джоли, самоизолирането и защо ни приканва актрисата
Емоционалният апел на Анджелина Джоли

Нея няма по какъв начин да не послушаме
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР