Като маркетинг специалисти или собственици на бизнес, вероятно поддържате профили

...
Като маркетинг специалисти или собственици на бизнес, вероятно поддържате профили
Коментари Харесай

А беше толкова лесно...

Като маркетинг експерти или притежатели на бизнес, евентуално поддържате профили в двете най-големи обществени платформи – Фейсбук и Instagram, с цел да сте близо до потребителите си. Особено по време на пандемията от COVID-19, цифровата връзка е най-сигурният метод да не ви не помнят. Когато измислите каква тактика да следвате и по какъв начин да илюстрирате концепциите си, следва въпросът по кое време е най-подходящият миг да натиснете бутона „ Публикувай “.

Според екипа на платформата CoSchedule това зависи от редица фактори, в това число промишлеността и характера на аудиторията ви. На базата на данни от 2019 година, вижте по кое време е най-добре да се появявате на началната страница.

Фейсбук

Промотирането в най-популярната обществена мрежа в света не е толкоз елементарно, колкото беше. Органичният рийч фрапантно спадна през последните години, само че това не значи, че би трябвало да го подценяваме. Оптимизирането на постинг проекта ви може да ви даде огромни благоприятни условия да постигане до потребителите гратис.

Независимо какъв е бизнесът ви, съгласно данните на CoSchedule най-подходящият миг за издание е в интервала от 7:00 часа до към 10:00 часа.

Ако употребявате Фейсбук Live, съгласно проучване на платформата FreeCodeCamp е добре да вършиме виртуалните срещи с аудиторията си рано заран през делнични дни за най-високи резултати.
best-times-to-post-on-facebook-1.webp
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР