Като лоялни партньори в коалиционното споразумение, политическа партия Има такъв

...
Като лоялни партньори в коалиционното споразумение, политическа партия Има такъв
Коментари Харесай

ИТН против въвеждането на зелен сертификат в министерствата

" Като лоялни сътрудници в съдружното съглашение, политическа партия " ИТН " упорства за неналагане на дискриминационни ограничения, ограничаващи правото на труд на българските жители ". Това съобщи Андрей Чорбанов в декларация от името на парламентарната група " ИТН ".

Днес стана ясно, че кабинетът е приел и проект за държавна администрация без COVID-19, съгласно който ще се вкара условието за зелен документ за всички работещи в постройката на Министерския съвет.

В декларацията се напомня, че цялостната политика на това държавно управление и бъдещите му дейности се основават на подписаното съдружно съглашение. " Никъде в предизборните платформи на всички партии, участващи в съдружното държавно управление, въпросът за въвеждането на този документ не бе споменаван, коментиран или обещаван ", уточни Чорбанов.
" В бранш " Здравеопазване " договарящите се страни се споразумяха за дейна позиция за справяне с Коронавирус рецесията, основаваща се на голям брой ограничения, като единствено една от тях е дейна акция за стимулиране на доброволната имунизация, основаваща се на непринуден избор. Никъде в съглашението не е написана и дума за зеления документ, нито даже е коментирана в здравната комисия теза за наложителното му въвеждане ", съобщи депутатът.
Има Такъв Народ постоянно е подкрепяла тезата, че правото на труд не може да бъде ограничавано с такива наложителни административни ограничения, се показва в декларацията.

" Този акт по никакъв метод не кореспондира със заложените параметри в подписаното съглашение ", разяснява той.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР