Като липсва информация, почват да се говорят всякакви неща. Планът

...
Като липсва информация, почват да се говорят всякакви неща. Планът
Коментари Харесай

Гласове от бизнеса и синдикатите видяха популизъм с Плана за възстановяване и парламента

Като липсва информация, почват да се приказват всевъзможни неща. Планът е национално творчество – по този начин ръководителят на БСК Радосвет Радев.
По думите му, благодарение на обществените сътрудници " всяка последваща редакция " на проекта беше по-добра от миналата. Досега има 3 редакции, не е ясно обществено каква е третата с детайлности – първите два разновидността не бяха признати от Европейска комисия.
 От Българска социалистическа партия смятат, че Борисов го е боязън да показа Плана за възобновяване, тъй като не е способен От Българска социалистическа партия смятат, че Борисов го е боязън да показа Плана за възобновяване, тъй като не е способен
Това, което Бойко Борисов направи, е израз на един огромен боязън – страхът да се яви в Народното събрание и да показа Плана за в...
37% от 12 милиарда лв. (ето незабавно щом беше реализирано европейско съглашение за пари за коронакризата) би трябвало да идат за зелена стопанска система, 20% - за цифровизация. " Има такива параметри в проекта, които и Господ да слезе на земята, не може да промени ", съобщи Радев пред Българска национална телевизия.
Според ръководителя на БСК, не е съдбовно да се пропусне за предаване на проекта. 10 страни не са утвърдили този проект, а в Германия се намеси Конституционният им съд – и оптимистично е края на юни, началото на юли да започва всичко на европейско равнище, смята Радев.
В някаква степен се употребява политически проектът, в това число популистки. Нашата записка е да кажем нещо, да желаяме пари за тези 50 плана, които са част от проекта, сподели президентът на КНСБ Пламен Димитров. 1,5 милиарда лв. може да се провиснал до есента, в случай че спазим срокът 30 април, счита той.
Не може напълно да бъде модифициран проектът – синдикатите и работодателите ще желаеме същите неща, които към този момент сме декларирали, предизвести Радев. „ Разходката на този проект до Народното събрание не води до нищо ”, посочи той: Българското държавно управление го внася. До средата-края на май чакам да има допълнения към проекта, сподели Димитров.
 Борисов се появи пред медиите и приказва: за Плана за възобновяване, за НОЩ и за летен прелом в Росенец (ВИДЕО) Борисов се появи пред медиите и приказва: за Плана за възобновяване, за НОЩ и за летен прелом в Росенец (ВИДЕО)
Планът за възобновяване и резистентност е юридически от над 200 души. Тези, които ме викат в Народното събрание, в което няма неприятно - по какъв начин си представ...
Огромната упоритост е да бъде основана новата европейска стопанска система, продължи Радев, само че той приказва за 2 трилиона евро – единствено че това са парите както за коронакризата (750 милиарда евро), по този начин и тези за идната Многогодишна финансова рамка (2021 – 2027 година). Няма визия в България за това, считат и Радев, и Димитров.
„ Честно, не ми харесва пътят. Целта е безусловно основателна – това е един канибализъм на пролетариата ”, сподели още Радев, съгласно който дигитализацията ще изяде работни места и останалите без работа би трябвало да им се търси място в стопанската система, с преквалификация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР