„Като кмет ще работя за намаляване на данък МПС и

...
„Като кмет ще работя за намаляване на данък МПС и
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Сваляме данъците за колите, догонваме София по заплати

„ Като кмет ще работя за понижаване на налог МПС и за връщане на данъкоплатците в Пловдив. Моята цел и на моя екип е да догоним по заплати София през идващия мандат “. Това съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров в дебата по Нова телевизия, в който взе участие с претендентите на Българска социалистическа партия Никола Радев, „ Съюз за Пловдив “ Дани Каназирева и на ВМРО-НФСБ Славчо Атанасов.

Той акцентира нуждата от облекчение на процедурите за бизнеса, въвеждане на е-услуги, възстановяване на разговора с общината и поддръжка за всяка инвестиция, която основава работни места с добавена стойност.

В отговор на въпрос по какъв начин ще работи с листата на ГЕРБ, която е подредена от неговия предходник Иван Тотев, той съобщи: Листата на ГЕРБ не е моя или на Тотев, претендентите за общински съветници са определени на партийните събрания. Винаги съм бил член на ГЕРБ и участвах в предходните избори като самостоятелен претендент, тъй като не бях склонен с някои практики в ръководството на сегашния кмет. Нямам зависимости и съм го потвърдил “, съобщи в отговор на въпрос на Славчо Атанасов, за какво на предходните избори е бил претендент, подсилен от Реформаторския блок.

Повече детайлности

Той призна, че Пловдив се задъхва и презастроява, тъй като Икономическата зона към града се развива с доста бързи темпове. По думите му е належащо да се обсъдят разновидности за разширение на града и нужна смяна в закона. Област Пловдив е най-бързо разрастваща се в България, вложенията са над 2 милиарда лв., само че самият Пловдив е офис - всички стопански зони са отвън града.

Затова би трябвало да се приобщят "Родопи " и "Марица ", съобщи Здравко Димитров. Една от първите задания на новия кмет се обрисува решаването на проблемите с трафика. Според Здравко Димитров за задачата е належащо да се усъвършенства организацията на придвижването, да се довършат огромните планове за създаване на кръстовища на две равнища, да се осъществя пробива под Централна гара, да се изградят спомагателни връзки с новите региони. Довършаване на Околовръстното шосе също е измежду водещите цели на идващия мандат, тъй като затварянето на кръга ще изведе тежкия трафик отвън града и ще напредването в границите на Пловдив.

Испанската компания, която осъществя плана за електронно ръководство на трафика, ще й бъде потърсена отговорност за неприятното осъществяване. „ Ще направи по-редовен градския превоз, също по този начин ще усъвършенстваме линиите, ще ги допълним, където е належащо “, сподели още претендентът на ГЕРБ за кмет.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР