Като кмет няма да позволя такъв тип уродливи проявления в

...
Като кмет няма да позволя такъв тип уродливи проявления в
Коментари Харесай

Владимиров за прокурорския син: Като кмет няма да позволя такъв тип уродливи проявления в Перник

" Като кмет няма да разреша подобен вид уродливи проявления в нашия град, тъй като Перник в последните години е относително спокоен град. Такъв вид проявления няма по какъв начин да бъдат толерирани от никоя институция в нашия град. Ако това не се пресече в точния момент, може да се  изроди в нещо доста по-страшно ", съобщи пред БТВ кметът на града Станислав Владимиров.

 

Той съобщи, че ще направи всичко допустимо градът му да е несъмнено място за живеене. " Общината сложи спомагателни камери за наблюдаване. Наистина хората да се усещат, че има някаква сигурност ", изясни градоначалникът.

 

Конкретни сигнали за фамилията на Васил Михайлов не са достигали до мен. Преди да стане този гърмеж на неодобрение в Перник, аз съм чувал, че има един избухлив малчуган, който в нощните заведения демонстрира своите качества, които очевидно има от спортното си минало, изясни той.

 

Владимиров разяснява, че Васил Михайлов е имал заложби да се развие като състезател. Учил е в спортно учебно заведение. " Той обаче избира старомодния метод, да се изживява като мутра. Учуден съм, че момче на 20 години се държи по този метод. Имаше някаква мода при започване на 90-те. Наистина такава мода за подобен бабаитлък от дълго време е отминала. Аз не знам за какво това момче избира да бъде ретро, вместо да бъде съвременно в актуалния свят. Той в действителност е могъл да бъде първенец и в действителност да бъде горделивост и за себе си, и за своите близки ", разяснява още кметът на Перник.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР