Като кмет на района, ще организирам срещи между доказали се

...
Като кмет на района, ще организирам срещи между доказали се
Коментари Харесай

Спортни легенди подкрепиха Георги Томов за кмет на „Илинден”

Като кмет на региона, ще провеждам срещи сред потвърдили се български спортисти и деца от детските градини и учебните заведения в „ Илинден ". Това е подобаващ метод подрастващите да се срещнат със спортната ни история и да се стимулират да спортуват. Това сподели претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на „ Илинден " Георги Томов на среща със звезди на родния ни спорт. Сред тях бяха Георги Мърков - олимпийски, международен и европейски първенец по битка, Петър Лесов - олимпийски и повторен европейски първенец по бокс, Еньо Тодоров - сребърен олимпийски медалист, троент европейски първенец и европейски вицешампион по битка и Нено Ненчев - европейски вицешампион. В срещата взе присъединяване и заместник-председателят на парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта Иван Ченчев и ръководителят на районната организация и претендент за общински консултант Владимир Данев.

Спортните митове показаха поддръжката си за Георги Томов и му пожелаха триумф в предизборната конкуренция. Участниците в събитието се сплотиха към това, че има все по-нарастващата потребност от практикуването на всеобщ спорт измежду деца и подрастващи.

Олимпийците бяха безапелационни, че на драго сърце ще се включат във всички начинания за популяризирането и развиването на спорта в „ Илинден ", с цел да дадат добър образец на младото потомство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР